Winkelwagen

  Volg GIKS

  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
  ''

  Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

  Als je naar pagina's wilt zoeken, Klik hier.

  K-Design bij GIKS!

  K-Design is een Belgisch merk dat garant staat voor elegante jurken en trendy bloezen. Vooral de kleedjes maken van het merk een echte bestseller. De collectie van K-Design shop je aan betaalbare prijzen. De collectie bevat heel veel prints en patronen zoals bloemenprints, streepprints, dierenprints, ruitenprints,.. K-Design is een synoniem voor betaalbare luxe kledij waarmee je klasse uitstraalt. Een outfit van K-Design is stijlvol, opvallend en afgewerkt tot in het kleinste detail. De stoffen zijn van topkwaliteit waardoor het onderhoud heel gemakkelijk is.
  Dankzij de behandeling van de stoffen met de Silverplus technologie slaagt K-design erin ODOR-FREE CLOTHING te produceren. Dat geeft je meer comfort, meer zelfvertrouwen en dus een gerust gevoel. Maar bovendien betekent geen transpiratielucht dus minder wassen, wat milieuvriendelijk is en waardoor de kledij minder snel zal verslijten. Alles voor duurzaamheid dus! Shop K-Design op giks.be of in één van onze winkels.


  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.