Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Looks

  Laat je door deze looks inspireren en onderdompelen in de trends en kleuren voor het nieuwe seizoen. De verschillende merken zijn er alvast in geslaagd om er een mooie en uniforme collectie van te maken. Combineer uit de verschillende merken om tot een persoonlijke outfit te komen. Zo merkt GIKS jou op.

  Bestseller
  Bestseller
  Bohemian vibes met deze jurk van Batida. Het is een echte bestseller bij GIKS. Deze urk straalt pure klasse en romantiek uit. Vul je zomerse garderobe nu aan met dit trendy item!
  Comfy sweater
  Comfy sweater
  Geen outfit zonder pull. In het Belgische voorjaar vraagt elke outfit om een leuke sweater of pull. Tegenwoordig combineren wij die eerste zelf op een zwierige rok. Deze gebreide pull voor dames is een prachtig voorbeeld van oversized fashion.
  Trendy koraal
  Trendy koraal
  Koraal is dé trendkleur van dit seizoen. Prachtig te combineren met turquoise, camel, blauw, wit of zelfs paars. Je kan er dus onmiddellijk veel kanten mee uit. Het voordeel van deze kleur is dat het ook bij alle huidtypes past. Waardoor dit een ideale kleur is voor ieder onder ons.
  Top gecombineerd
  Top gecombineerd
  De wijde 7/8 jeans met galon in combinatie met een losgebreide pull in zachte kleuren behoort tot één van de trendcombi's dit voorjaar. De galon zorgt ook voor een speels en origineel effect in jouw jeans.
  Cute flowers
  Cute flowers
  Een ware trend dit voorjaar is de fijne bloemenprint. Je vindt het terug in jurken, bloezen, t-shirts en zelf broeken. Dit voorjaar gaan we ook met zijn allen voor de kleur oranje. Dit kleedje combineert dus feilloos de 2 trends!
  Striped lady
  Striped lady
  Never out of fashion is de ideale benaming voor de streepjes print. Daardoor wordt dit kleedje een prachtig tijdloos item. Combineer met de gewenste accessoires voor een originele toplook.

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.