Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Looks

  Laat je door deze looks inspireren en onderdompelen in de trends en kleuren voor het nieuwe seizoen. De verschillende merken zijn er alvast in geslaagd om er een mooie en uniforme collectie van te maken. Combineer uit de verschillende merken om tot een persoonlijke outfit te komen. Zo merkt GIKS jou op.

  Cheer it up!
  Cheer it up!
  Supporteren doen we in stijl met deze t-shirt en pull van Someone! De broek van Mayoral heeft trouwens een schattig detail. Er staat namelijk te lezen 'cool trouser'. Ideaal dus voor jouw kleine rakker.
  Jungle print
  Jungle print
  Jungleprints voor hem, het is een echte trend. Het fluo accent is ook een echte topper dit voorjaar. Met deze t-shirt ben je dus een echte trendsetter. Combineer op een afgewassen jeans voor een stoer effect en you're good to go!
  Spread the love
  Spread the love
  In de jongenscollecties brengen de meeste merken t-shirts uit met leuke prints en pulls in zachte zomerkleuren. Je krijgt geen spijt van deze catchy look!
  Cool in pastel
  Cool in pastel
  Zowel voor de zomer als de winter, de sweater blijft een tijdloos item. Deze pastel gele kleur zorgt onmiddellijk voor een zomers gevoel. Combineer op een blauwe, afgewassen jeans of op een cargo broek.
  Under the palms
  Under the palms
  Palm trees & ocean breeze zegt de quote vaak, maar deze outfit laat je onmiddellijk verlangen naar een zonnige bestemming. De pull is ideaal voor de koude ochtenden en avonden.
  Happy in red
  Happy in red
  Rood, de kleur van de liefde. En wat houden wij van deze stijlvolle combinatie voor jouw rakker. Daarbij vind je ook een leuk details terug op de broek. Wanneer je de onderste boord omplooit staat er te lezen 'cool trouser'.
  See the world
  See the world
  Deze leuke originele print vinden we terug in de collectie van Someone. Combineer met een grijsachtige jeans en je bent perfect voor een doorsnee tussenseizoendag!
  Pop that color
  Pop that color
  Tegenwoordig is de jeugd niet verlegen om wat kleur zoals deze fluo oranje t-shirt van Petrol. Combineer met een jeans bermuda en je bent klaar voor de zon!

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.