Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Veilig winkelen bij GIKS.

  Je kan winkelen zonder zorgen. We hebben er alles aan gedaan om over de middelen te beschikken die ons in staat stellen de veiligheid van jouw  aankopen en jouw gegevens te garanderen. Bij GIKS gaan we zorgzaam om met jouw gegevens.
  Ons privacy beleid kan je via deze link terugvinden.

  Veilig betalen op de GIKS webshop.

  De betalingen in onze webshop worden verzorgd door MultiSafepay. MultiSafepay is onze partner op het gebied van online betalingen.
  Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

  MultiSafepay stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra jouw betaling is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres.  Echtheid van producten.

  GIKS biedt ten alle tijden enkel producten aan die aangekocht werden bij originele en erkende fabrikanten en hun groothandelaars. Bij twijfel rond de echtheid van producten kan de consument meer informatie en tips vinden op www.eccbelgie.be. Bij vermoeden van namaak kan de consument steeds terecht bij het Meldpunt


  Website met Be Commerce certificatie.

  Met het Ecommerce Europe label garandeert GIKS je een veilige winkelomgeving en gecertificeerde webshop aan te bieden.
  Deze website en webshop worden op regelmatige basis gecontroleerd vanuit het Be Commerce platform op onregelmatigheden.

  Klik voor certificaat .


  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.