Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  GIKS merkt je op.

  Belgische winkelketen met fashionbrands voor heel het gezin.

  GIKS is een Belgisch familiebedrijf dat na 3 generaties uitgegroeid is tot een gevestigde waarde in de mode retail in Vlaanderen. GIKS biedt trendy  en betaalbare merkkledij en eigen merken voor dames, heren en kinderen. Momenteel telt GIKS 7 winkels verspreid over West- en Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Daarnaast is er een heel gebruiksvriendelijke webshop

  Een ruim aanbod aan trendy en betaalbare merkenmode voor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel. Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of via de webshop wordt het shoppen nog eenvoudiger. We hangen de gereserveerde kledij voor jou klaar in de GIKS winkel van jouw keuze waar jij ze rustig kan komen passen.

  Met de GIKS bonuskaart doe je als klant ook naast de actie- en soldenperiodes voordeel bij GIKS. Je spaart punten die je bij jouw volgende aankoop kunt valideren. Nooit lang sparen dus.

  Ben je fashionista en modebewuste shopper? Word je graag geholpen bij de keuze van jouw favoriete outfit of ga je liever zelf aan de slag? Bij GIKS respecteren we jouw keuze en staan we klaar om te helpen.

  Mix merken en shop een betaalbare outfit die helemaal bij jou past. 


  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.