Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Looks

  Laat je door deze looks inspireren en onderdompelen in de trends en kleuren voor het nieuwe seizoen. De verschillende merken zijn er alvast in geslaagd om er een mooie en uniforme collectie van te maken. Combineer uit de verschillende merken om tot een persoonlijke outfit te komen. Zo merkt GIKS jou op.

  De jeugd van tegenwoordig
  De jeugd van tegenwoordig
  De jeugd van tegenwoordig ziet het allemaal wat stoerder. Een casual en comfy look in kaki-tinten is een heuse must-have!
  Casual chic
  Casual chic
  Een houtje-touwtje gilet brengt ons meteen in winterstemming! Knusse outfit voor gezellige dagen wanneer het ook al eens wat chiquer mag zijn.
  Warme herfstkleuren
  Warme herfstkleuren
  Deze warme herfstkleuren zijn perfect voor de grijze dagen. In deze outfit van State of Art hou je het knus en gezellig.
  Matching outfits
  Matching outfits
  Ga als koppel voor een matching outfit in warme herfstkleuren en zorg zo voor een romantische winter. Vrienden zullen vast en zeker jaloers zijn op jullie gevoel voor mode.
  Klaar voor het feest
  Klaar voor het feest
  In de herenafdeling zien we opvallend veel blauw. Hou je van wat kleur? Pimp het blauw met herfstkleuren zoals roest, oker en beige.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookies.