Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Blog

  Actie Someone

  Bij aankoop vanaf €49,95 uit de collectie van Someone, ontvang je een gratis drinkfles

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan merkenkledij en betaalbare mode voor heel het gezin en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de online webwinkel en de mogelijkheid om online of in de winkel jouw favoriete stukken te reserveren maken we het shoppen voor jou nog makkelijker.

  Scoor met Jack&Jones en GIKS

  Scoor met Jack&Jones en GIKS

  Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe outfit. Ook het team van Zulte-Waregem scoort deze herfst met Jack&Jones en GIKS. Bekijk de nieuwe collectie van Jack&Jones op onze website en shop ze in onze winkels.
  Lees meer
  Nagenieten van onze Ladiesnight

  Nagenieten van onze Ladiesnight

  Onze ladiesnight was opnieuw een schot in de roos! Een gezellige girlsnight only, met tal van voordelen en geschenken. Meer moet een vrouw niet hebben. Geniet nog even na met enkele sfeerbeeldjes. Wij vonden het een geslaagde avond. Tot volgend jaar!
  Lees meer
  GIKS steunt Think Pink

  GIKS steunt Think Pink

  Van vrijdag 14 september tot en met vrijdag 16 november loopt de lintjescampagne van Think Pink België. Steun jij ook graag net als GIKS deze campagne? De lintjes zijn in elke GIKS winkel te koop. 1 lintje = 1 euro. De opbrengst gaat integraal naar Think Pink!
  Lees meer
  Steun aan Warriors Against Cancer

  Steun aan Warriors Against Cancer

  Het voorbije jaar verzamelden we geld voor de vzw Warriors Against Cancer, door rostpotten in onze winkels te plaatsen. We kunnen met trots zeggen dat wij over het ganse jaar maar liefst €750 aan rostjes verzamelden voor dit goede doel! Een dikke dankjewel aan al onze fantastische GIKS klanten!
  Lees meer
  Twee t-shirts Jack&Jones voor €20

  Twee t-shirts Jack&Jones voor €20

  Nu bij GIKS: twee t-shirts van Jack&Jones uit de nieuwe collectie voor slechts €20. Aarzel niet en geniet van dit voordeel.
  Lees meer
  Gratis drinkfles bij Someone

  Gratis drinkfles bij Someone

  Ontvang nu bij aankoop vanaf €49,95 uit de collectie van Someone een gratis drinkfles!
  Lees meer

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookies.