Winkelwagen

  Volg GIKS

  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Gifts

  22 Producten gevonden
  Aantal
  Sorteren
  Filters
  Filters

  Gifts voor dames bij GIKS 

  Ben jij op zoek naar het ideale cadeau voor je zus, mama, oma of vriendin? Dan vind je in onze collectie zeker en vast een item dat perfect bij haar past. Bij GIKS kan je verschillende items kopen zoals een handtas, sjaal, foulard, bermuda, pull of gilet, portefeuille, pyjama,… We hebben op de webshop en in de winkels een eindeloos aanbod voor jullie. Dit hebben we ook voor ieders budget. Je kan op onze site gemakkelijk sorteren op merk, maat, prijs en kleur. In de winkels helpen onze verkoopsters je graag verder.

  Heb je toch keuzestress of laat je hen liever zelf kiezen? Koop dan een geschenkbon in één van onze GIKS winkels. Een mooi verpakt cadeau voor een bijzonder iemand. Je zal er zeker mee scoren. De GIKS geschenkbonnen kunnen enkel aangekocht worden in de GIKS winkels maar kunnen zowel in de winkels als op de GIKS webshop gebruikt worden.

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.