Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  GIKS merkt je op.

  Kidsactie

  Ontvang de tekening vanaf zaterdag 24 oktober in onze winkels of druk deze thuis af via onderstaande link. Versier jouw emoji naar hartenlust en ruil het voor een gratis Bipmoji chocolade surprise ei tussen 31 oktober en 14 november. 

  Meer info 

  Inzamelactie bij GIKS!

  Breng je oude (zonne)brillen binnen bij GIKS en geef ze een tweede leven. Dit kan t.e.m. 12 december in alle GIKS winkels.  

  Bij GIKS vind je steeds tal van acties van verschillende merken. Shop je met korting, ontvang je een cadeautje of kan je een prijs winnen? Je vindt het hieronder terug. 

  Wij wensen je een leuk bezoek aan onze webshop of in onze GIKS winkels!

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan betaalbare merkenmodevoor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of op de webshop wordt het shoppen voor jou nog eenvoudiger.
  Koop een GIKS cadeaubon

  Koop een GIKS cadeaubon

  Voortaan kan je bij GIKS ook een cadeaubon online kopen. Klik door voor meer info.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.