Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  GIKS merkt je op.

  Winter korting! 

  Vanaf 2 stuks ontvang je 15% korting, vanaf 4 stuks geniet je van 20% korting! Je bestelling wordt gratis en veilig geleverd vanaf €50 bij je thuis. Wij willen je bedanken om lokaal te shoppen.

  Inzamelactie bij GIKS!

  Breng - zodra onze winkels terug open zijn -  je oude (zonne)brillen binnen bij GIKS en geef ze een tweede leven. Dit kan t.e.m. 31 januari 2021 in alle GIKS winkels.  

  Bij GIKS vind je steeds tal van acties van verschillende merken. Shop je met korting, ontvang je een cadeautje of kan je een prijs winnen? Je vindt het hieronder terug. 

  Wij wensen je een leuk bezoek aan onze webshop of hopelijk heel snel terug in onze GIKS winkels!

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan betaalbare merkenmodevoor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of op de webshop wordt het shoppen voor jou nog eenvoudiger.
  Winterkorting bij GIKS

  Winterkorting bij GIKS

  Shop in onze winkels of online met kortingen tot -20%!
  Lees meer
  Bedankt

  Bedankt

  In deze speciale periode doet het deugd dat jullie ons steunen door lokaal te shoppen. Bedankt!
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.