Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  LEUKE DATA

  Op 12 september is er de LADIESNIGHT van GIKS mét vernieuwd concept! Geniet van een lekkere cocktail of mocktail, tips & tricks van een make-up artist en ontdek de nieuwe geuren Marcus Spurway. Verder ontvang je bij jouw aankoop 10% directe korting en krijg je een goed gevoel gratis. Bij aankoop vanaf €40 euro krijg je het boek ‘Claudia feest in kleur’ cadeau. Daarnaast maak je nog kans op één van de 40 waardebonnen van €25.

  Op
  14 september organiseren we de jaarlijkse GIKSIE KIDSDAG. Shoppen in een leuke omgeving omringd door snoepjesprinsen en-prinsessen. Bovendien krijgt iedere klant een snoepbrochette en dubbele bonuspunten op de kidscollectie. Vanaf 14u is er een ballonnenclown en uiteraard deelt onze GIKSIE snoepjes uit.

  Jullie komen toch ook?  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan merkenkledij en betaalbare mode voor heel het gezin en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de online webwinkel en de mogelijkheid om online of in de winkel jouw favoriete stukken te reserveren maken we het shoppen voor jou nog makkelijker.

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.