Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Communie- en lentefeest 2019

  Ontdek onze collectie

  Hoera, feest!

  Vier jij binnenkort het communie- of lentefeest van zoon- of dochterlief? Het wordt een fantastisch feest! Op zo’n feestelijke dag willen we er natuurlijk allemaal top uitzien en daar helpen wij je met plezier mee. In de GIKS winkels vind je ons uitgebreid aanbod van verschillende merken. Vanaf zaterdag 15 december tot en met 31 januari geniet je van 10% directe korting op de communiemerken. Bovendien krijgt de communicant of feesteling een mooi geschenk.*

  Ook mama, papa, broer of zus en familie vinden bij GIKS beslist een outfit voor deze schitterende dag. Kom gerust eens langs in één van onze GIKS winkels, de verkoopsters helpen je graag kiezen en combineren.

  Veel shopplezier! Tot binnenkort, het GIKS team.

  * 10% directe korting op de communiemerken bij GIKS (zie hierboven en op www.giks.be) van 15/12/’18 t.e.m. 31/01/’19. Tot eind december 10% korting mits aankoop van 2 artikelen. Niet cumuleerbaar met andere acties, waardebonnen en/of kortingen. Bonuspunten komen niet op de bonuskaart en worden niet verrekend. Korting niet geldig bij aankoop van cadeaubonnen. ** Gratis geschenk bij aankoop van communie- of lentefeest outfit bij GIKS voor elke communicant of feesteling, zolang de voorraad strekt.

  10% korting én een geschenkje voor elke feesteling

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan merkenkledij en betaalbare mode voor heel het gezin en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de online webwinkel en de mogelijkheid om online of in de winkel jouw favoriete stukken te reserveren maken we het shoppen voor jou nog makkelijker.

  Actieprijs bij Michaëlis

  Actieprijs bij Michaëlis

  Bij aankoop van 2 hemden of 2 pulls uit de herencollectie van Michaëlis bij GIKS betaal je slechts 49,50 euro per stuk in plaats van 59,95 euro. Niet te missen aanbod voor de heren onder ons.
  Lees meer

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookies.