Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  GIKS merkt je op.

  20% korting op alles! 

  BLACK FRIDAY! Shop veilig online met 20% directe korting op alles via onze webshop. Je bestelling wordt gratis en veilig geleverd vanaf €50 bij je thuis. Wij willen je bedanken om lokaal te shoppen. 

  Inzamelactie bij GIKS!

  Breng - zodra onze winkels terug open zijn -  je oude (zonne)brillen binnen bij GIKS en geef ze een tweede leven. Dit kan t.e.m. 31 januari 2021 in alle GIKS winkels.  

  Bij GIKS vind je steeds tal van acties van verschillende merken. Shop je met korting, ontvang je een cadeautje of kan je een prijs winnen? Je vindt het hieronder terug. 

  Wij wensen je een leuk bezoek aan onze webshop of hopelijk heel snel terug in onze GIKS winkels!

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan betaalbare merkenmodevoor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of op de webshop wordt het shoppen voor jou nog eenvoudiger.
  2 voor 20 euro

  2 voor 20 euro

  Shop 2 t-shirts uit bovenstaande collectie en betaal slechts €20.
  Lees meer
  2 voor 99 euro

  2 voor 99 euro

  Shop met korting bij het merk Michaelis.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.