Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  GIKS merkt je op.

  Maak je afspraak

  Breng één persoon uit je gezinsbubbel mee en geniet van een shopping date in onze ruime winkels. Reserveer je plaatsje online of telefonisch of kom gewoon naar de winkel en registreer je ter plaatse. Er is zeker een plaats voor je vrij in onze ruime winkels.


  Kidsactie

  Breng jouw versierde tekening binnen in je favoriete GIKS winkel en ontvang een lekker Bipmoji chocolade ei mét surprise. 

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan betaalbare merkenmodevoor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of op de webshop wordt het shoppen voor jou nog eenvoudiger.
  2 voor 25 euro

  2 voor 25 euro

  Koop nu 2 t-shirt van Jack&Jones uit bovenstaande collectie voor €25 en doe €4,98 voordeel.
  Lees meer
  Giks Ladies Gent

  Giks Ladies Gent

  GIKS Ladies Gent is nog open tot en met 31 december ‘20. Vanaf 2 januari helpen we je graag verder in onze 7 andere GIKS winkels.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.