Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


  Actie verlengd t.e.m. 1 maart


  10% communie korting!

  Nog een communie- of lentefeest outfit nodig voor zoon- of dochterlief? Geen paniek. Bij GIKS vind je een gevarieerd en ruim aanbod communiemerken, en dit nog tot en met 1 maart aan 10% directe korting. Bovendien hebben we voor de feesteling een mooi cadeau in petto. Jouw zoon of dochter zal dus ongetwijfeld staan springen om even mee te komen en te passen bij GIKS. Shop of reserveer je toch liever online, dan kan dat ook op onze webshop want ook daar zijn de communie acties geldig. 

  Het GIKS team wenst jullie een schitterend feest! 

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan betaalbare merkenmodevoor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of op de webshop wordt het shoppen voor jou nog eenvoudiger.
  Nieuwe openingsuren Wetteren

  Nieuwe openingsuren Wetteren

  Voor onze winkel in Wetteren worden onze openingsuren aangepast. We zullen voortaan op maandag open zijn vanaf 13u30.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.