Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  LEUKE DATA

  Op 12 september is er de LADIESNIGHT van GIKS mét vernieuwd concept! Geniet van een lekkere cocktail of mocktail, tips & tricks van een make-up artist en ontdek de nieuwe geuren Marcus Spurway. Verder ontvang je bij jouw aankoop 10% directe korting en krijg je een goed gevoel gratis. Bij aankoop vanaf €40 euro krijg je het boek ‘Claudia feest in kleur’ cadeau. Daarnaast maak je nog kans op één van de 40 waardebonnen van €25.

  Op
  14 september organiseren we de jaarlijkse GIKSIE KIDSDAG. Shoppen in een leuke omgeving omringd door snoepjesprinsen en-prinsessen. Bovendien krijgt iedere klant een snoepbrochette en dubbele bonuspunten op de kidscollectie. Vanaf 14u is er een ballonnenclown en uiteraard deelt onze GIKSIE snoepjes uit.

  Jullie komen toch ook?  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan merkenkledij en betaalbare mode voor heel het gezin en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de online webwinkel en de mogelijkheid om online of in de winkel jouw favoriete stukken te reserveren maken we het shoppen voor jou nog makkelijker.

  Heropening Gent

  Heropening Gent

  Onze winkel in Gent opent op zaterdag 24 augustus met een nieuw concept 'Giks Ladies'. Daardoor krijg je bij iedere aankoop een gratis herbruikbare tas.
  Lees meer
  Actie Indian Blue Jeans

  Actie Indian Blue Jeans

  Krijg een gratis sporttasje gevuld met goodies of een sportieve pet gratis bij aankoop van 1 artikel uit de Indian Blue Jeans collectie!
  Lees meer
  Gratis stoepkrijt

  Gratis stoepkrijt

  Ontvang een gratis emmertje stoepkrijt bij aankoop van 2 artikelen van het merk S.Oliver Junior.
  Lees meer
  Ontvang een gratis ringmap!

  Ontvang een gratis ringmap!

  Koop voor €50 in de kindercollectie en kies een gratis ringmap tussen de beschikbare licenties.
  Lees meer
  Verbouwing Gent

  Verbouwing Gent

  Vanaf maandag 19 augustus zal de winkel gesloten zijn. Op 24 augustus gaan we terug open met een vernieuwd concept!
  Lees meer
  Nieuwe openingsuren Wetteren

  Nieuwe openingsuren Wetteren

  Voor onze winkel in Wetteren worden onze openingsuren aangepast. We zullen voortaan op maandag open zijn vanaf 13u30.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.