Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Save the date.

  Leuke shopmomenten met GIKS.

  Bij GIKS zorgen we steeds voor leuke shop momenten. Een korting, voordeel of cadeautje is nooit veraf.
  Noteer alvast deze data in jouw agenda en geniet van de voordelen.
  > Van 16 t.e.m. 31 augustus: actie Terug naar school met gratis geschenk bij aankoop vanaf €50 kinderkledij uit de nieuwe herfstcollecties.
  > Donderdag 9 september: Ladiesnight van 19u tot 21u met 10% directe korting, gratis kookboek bij aankoop vanaf 3 stuks, gratis drankje, consulentes van Victoria juwelen en Marcus Spurway.
  > Zaterdag 18 september: GIKSIE kidsdag met dubbele bonuspunten op de kinderkledij en gratis snoepbrochette voor elke klant.

  Happy shopping!

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan betaalbare merkenmode voor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of op de webshop wordt het shoppen voor jou nog eenvoudiger.
  Geen zweetgeurtjes bij K-design

  Geen zweetgeurtjes bij K-design

  De kledij van K-design blijft langer fris en moet dus minder gewassen worden dankzij de Silverplus technologie.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.