Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  OPENDEUR BIJ GIKS! 

  Shop de leukste trends met 10% directe korting online & in de winkels. Kom naar onze winkels op zaterdag 12 en zondag 13 oktober en geniet van onze modeshow met de nieuwste collectie! Ook onze GIKSIE komt langs op 12,13 en 19 oktober met snoep en ballonnen voor de kids. 

  Wij zijn open op zondag 13 oktober van 10u tot 18u. 


  Jullie komen toch ook?  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan merkenkledij en betaalbare mode voor heel het gezin en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de online webwinkel en de mogelijkheid om online of in de winkel jouw favoriete stukken te reserveren maken we het shoppen voor jou nog makkelijker.

  Geen zweetgeurtjes bij K-design

  Geen zweetgeurtjes bij K-design

  De kledij van K-design blijft langer fris en moet dus minder gewassen worden dankzij de Silverplus technologie.
  Lees meer
  Ternat dopt mee

  Ternat dopt mee

  GIKS Ternat verzamelt dopjes ter voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Verzamel jij mee? Breng je gespaarde dopjes binnen in onze winkel en stop ze in de inzamelbox.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.