Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Tot 15% korting bij GIKS! 

  Shop alle items op de webshop met 10% korting. Op alle jassen, mantels, blazers, vestjes, lange broeken & jeansbroeken geniet je bovendien van 15% korting

  Voor ieders veiligheid zijn de GIKS winkels gesloten t.e.m. 19 april. Dat neemt niet weg dat de lente en de eerste zonnige dagen in zicht zijn. Ontdek dus al even de nieuwe lentekleurtjes en trends en vul jouw garderobe aan met een vrolijke noot.

  Enjoy online shopping!

  Wij zijn GIKS

  Een ruim aanbod aan betaalbare merkenmodevoor dames, heren en kinderen en een goede bereikbaarheid zijn onze sterkste troeven. Daarnaast dragen we bij GIKS klantvriendelijkheid en aandacht voor de klant hoog in het vaandel.
  Dankzij de mogelijkheid om jouw favoriete stukken te reserveren in een GIKS winkel of op de webshop wordt het shoppen voor jou nog eenvoudiger.
  Geen zweetgeurtjes bij K-design

  Geen zweetgeurtjes bij K-design

  De kledij van K-design blijft langer fris en moet dus minder gewassen worden dankzij de Silverplus technologie.
  Lees meer
  Ternat dopt mee

  Ternat dopt mee

  GIKS Ternat verzamelt dopjes ter voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Verzamel jij mee? Breng je gespaarde dopjes binnen in onze winkel en stop ze in de inzamelbox.
  Lees meer

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.