Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Win €50 shoptegoed

  Win €50 shoptegoed


  Wat moet je doen? Stuur een foto door van je communiefoto in de GIKS-outfit naar online@giks.be. Doen jullie mee? 

  Wedstrijdreglement fotowedstrijd communie.
  Enkel foto’s van een communicant of feesteling in een communie- of lentefeestoutfit aangekocht bij GIKS in het seizoen 2019 komen in aanmerking voor de wedstrijd. Je kan slechts deelnemen met één foto per communicant of feesteling. Selecteer er dus zelf reeds de beste, leukste of grappigste uit.

  De foto van de communicant of feesteling moet per e-mail doorgestuurd worden tegen uiterlijk maandagochtend 17 juni 2019 om 8u naar online@giks.be. Laattijdige antwoorden of inzendingen worden niet meer in aanmerking genomen. De 4 winnaars worden in de week van 17 juni 2019 bekend gemaakt op de Facebook pagina van GIKS. De winnaars worden ook in een persoonlijk bericht verwittigd.

  De 4 winnaars ontvangen elk een GIKS waardebon ter waarde van €50.

  GIKS plaatst de winnende foto’s of een selectie van de foto’s op haar Facebook pagina in de week van 17 juni 2019. Bij deelname aan de wedstrijd betekent dit ook dat je hiermee akkoord gaat. Als nog andere personen op de foto staan, moet u ook toestemming hebben van deze personen om de foto te publiceren. Minderjarigen mogen aan de wedstrijd deelnemen op voorwaarde dat zij de voorafgaande toestemming van hun ouders of wettelijk vertegenwoordiger daarvoor gekregen hebben. Uitslagen en beslissingen van GIKS kunnen niet worden aangevochten, om welke reden ook.

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.