Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Deelname GIKSIE kidsdag

  Deelname GIKSIE kidsdag


  GIKSIE KIDSDAG

  GIKS zoekt snoepjesprinsen en -prinsessen voor de GIKSIE kidsdag op zaterdag 18 september.*


  Ben je tussen 6 en 12 jaar? Waag dan je kans. Vul dit formulier in en geef het voor 23 augustus ‘21 af in een GIKS winkel of mail het formulier naar marketing@giks.be.


  * Print dit formulier af en geef het volledig ingevuld voor 23 augustus 2021 af in een GIKS winkel of scan in en mail het formulier naar marketing@giks.be. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Ze dienen enkel om de winnaars persoonlijk te kunnen verwittigen. De winnaars worden gecontacteerd op uiterlijk 1 september 2021. Alle details en voorwaarden vind je op www.giks.be. Mijn meerderjarige ouder/voogd is op de hoogte en gaat akkoord met deze deelname. De snoepjesprinsen en -prinsessen zullen gedurende 2 uurtjes de GIKS klanten verwelkomen, snoepbrochettes maken of tonen hoe zij kledij inpakken aan de kassa. Het is niet de bedoeling dat ze die dag werken maar dat ze naast het personeel van GIKS zorgen voor sfeer en gezelligheid op de GIKSIE kidsdag.

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.