Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Ladiesnight

  Ladiesnight


  Save the date! Want op donderdag 12 september is onze Ladiesnight er weer mét een vernieuwd concept, voor jou en je vriendinnen.

  Terwijl je geniet van een lekkere cocktail of mocktail ontdek jij de prachtige, nieuwe collectie bij GIKS. Een make-up artist geeft je graag tips en tricks, samen met de consulentes van Marcus Spurway. Zij zijn aanwezig met heerlijke geuren die je kan dragen als parfum, maar ook kan gebruiken in jullie interieur. Bovendien ontvang je bij jouw aankoop 10% directe korting, een gratis Goed Gevoel magazine én nog een extra cadeau bij aankoop vanaf €40, namelijk het boek ‘Claudia feest in kleur’. Daarnaast maken jullie kans op één van de 40 waardebonnen van €25.

  Als kers op de taart hebben we ook nog een kleine verrassing voor jullie in petto. Zijn jullie ook benieuwd? Kom dan zeker eens langs! 

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.