Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Najaar 19

  Trendkleuren

  Bij de nieuwe modekleuren dit najaar vinden we heel veel warme aardetinten. Deze worden opvallend aangevuld met rode, oranje, gele en zelfs roze tinten. Ook metaalachtige blauwe en groene tinten combineren perfect met de bruine en marine basistinten. Een aantrekkelijk en opmerkelijk kleurenpallet met heel veel mooie combinatie mogelijkheden.
   

  AardetintenRoze tinten

  Oker in de kijker

  Oker is al enkele seizoenen een geliefde kleur in de collecties. Dit komt door de vrolijke, frisse uitstraling van het kleur en het gemak van combineren. Oker combineert probleemloos met marine, bruin, kaki en ja, zelfs met rode en oranje tinten. Waag het erop, je zal de bal niet misslaan.

  Oker en geel voor dames bij GIKS

  FREEQUENT: 

  nieuw merk bij GIKS!

  Color for girls

  Natuurlijk zetten we ook graag de meisjes in kleur deze winter. We lichten hier enkele kleuren voor onze meiden uit.

  Merk in de kijker

  Tom Tailor Denim

  Shop nu

  Mix de kleuren

  Dit seizoen vinden we veel artikelen met een mix van de trendkleuren zoals op de beelden hieronder. Vooral het streeppatroon leent zich uitstekend om de verschillende kleurtrends te mixen.

  Merk in de kijker

  Vila Joy

  Shop nu

  Merk in de kijker

  PTC

  Shop nu

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.