Winkelwagen

  Volg GIKS

  Filters
  Favorieten

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Nieuwe trends! 

  Voorjaar 2020

  Bij GIKS vind je de eerste trends van het voorjaar. Dat het een kleurrijk voorjaar zal worden is alvast een feit. Bovendien gaan we dit seizoen resoluut voor de jungleprint, toon op toon, fijne bloemenprints, sweaters en de klassieke trenchcoat. Voor broeken verbreden we onze horizon met wijde pijpen en ook is de bootcut helemaal terug van weggeweest. 

  Shop

  Leuke accessoires

  Handtassen groot of klein, ze werken je outfit tot in de puntjes af. Bij GIKS vind je een uitgebreide collectie in verschillende materialen. Een echte trend dit seizoen zijn handtassen in duurzame materialen zoals stropapier. 

  Shop

  Shop dit exemplaar in de trendkleur koraal! 

  Flower power

  Geen lente zonder bloemen. Kleine bloemenprints geven ons een zomers gevoel, van kleine romantische prints tot tropische patronen. De trend zorgt alvast voor een vrolijk voorjaar!

  Shop

  Classy trench coat

  Stijlvolle inspiratie

  Wist je al dat je op onze looks pagina heel wat verschillende outfits op model kan bekijken? Ideaal om dé perfecte outfit te vinden wanneer je weinig tijd hebt.

  Happy color

  Shop

  Sweater weather

  Shop

  Om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij je door naar ons cookies.